SİMDER Başkanı Sezgin Aydın ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı görüşmede sektörün Samsun’daki durumu, karşılaşılan zorluklar ve geleceğe yönelik hedefler masaya yatırıldı.

“İNŞAAT SEKTÖRÜ SAMSUN’UN KALKINMASINDA KİLİT ROL OYNUYOR”
AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehrin inşaat sektöründeki önemine vurgu yaptı. Köse, “Samsun, ekonomik kalkınmasının temel taşlarından biri olan inşaat sektöründe güçlü bir yapıya sahip. SİMDER’in bu alandaki çalışmaları ve katkıları şehrimiz için büyük bir değer taşıyor. El birliğiyle Samsun’u daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. SİMDER Başkanı Sezgin Aydın ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
“SAMSUN, YATIRIMCILARIN GÖZDESİ OLMAYA DEVAM EDECEK”
SİMDER Başkanı Sezgin Aydın, Samsun’un inşaat sektörü açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, “Şehrimizde hızlı bir büyüme ve modernleşme süreci yaşanıyor. Bu hareketliliğin içinde SİMDER olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Sektörü daha ileri taşımak, ekonomik ve sosyal anlamda Samsun’a katkı sağlamak için projeler geliştiriyoruz. Şehrimiz, Karadeniz Bölgesi’nde yatırımcıların gözdesi olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR İŞ BİRLİĞİNE VURGU
Başkan Aydın, inşaat sektörünün başarısında kamu ve özel sektör iş birliğinin kritik önem taşıdığını vurguladı. “Hedefimiz, Samsun’u geleceğe taşıyacak projelere imza atmaktır. Bu süreçte siyasilerimizin ve yerel yönetimlerin desteği bizler için çok değerli. Ortak hedefimiz, Samsun’u hem ekonomik hem de sosyal anlamda bir cazibe merkezi haline getirmektir” dedi.