Kırmızı-beyazlı ekibin Portekiz’in Braga takımından transfer ettiği İsveçli sağ bek, İstanbul’da gerçekleştirilen sağlık kontrollerinin ardından Samsun-Çarşamba Havalimanı'na inecek.
23 yaşındaki futbolcunun transferine dair bazı basın organlarında çıkan “transfer iptal” iddiaları gerçeği yansıtmadı. Kulüp yetkilileri ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, transfer sürecinin sorunsuz ilerlediğini belirtti.
Başkan Yıldırım: “Süreç Şeffaf Yürütülüyor”
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, transfer sürecine ilişkin Gazete Gerçek’e yaptığı açıklamada, “Transfer sürecimiz tamamen şeffaf ve kurallara uygun şekilde yürütülüyor” diyerek Mendes’in transferinde herhangi bir sorun olmadığını vurguladı.
Mendes’in Samsun’a gelişi öncesi heyecan dorukta. Taraftarlar, genç futbolcuyu havalimanında coşkulu bir şekilde karşılamaya hazırlanıyor.
Mendes Transferinde Neler Yaşanmıştı?
Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Samsunspor’un Mendes’i, kulübü Braga’nın ve menajerlerinin onayı olmadan İstanbul’a getirdiğini öne sürmüştü. Haberde ayrıca Braga kulübünün bu durumdan habersiz olduğu ve oyuncuyu Avusturya kampına çağırdığı, Samsunspor’u FIFA’ya şikayet etmeye hazırlandığı iddia edilmişti.
Ancak iddialar kısa sürede yalanlandı. Samsunspor cephesi, Mendes’in transferinin Braga ile yapılan görüşmeler neticesinde sorunsuz şekilde gerçekleştiğini, oyuncunun sağlık kontrollerinden sonra takım kampına katılacağını bildirdi.
Taraftarda Büyük Beklenti
Kırmızı-beyazlı taraftarlar, genç ve dinamik sağ bekin takıma önemli katkılar sunmasını bekliyor. Mendes’in Samsun’a gelişiyle birlikte yeni sezon hazırlıklarında da tempo artacak.









