SAMSUN – İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 29 Kasım 2023’te Saitbey Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri şok uygulamada iki şüpheliyi yakaladı. Saat 23.00 sıralarında başlayan operasyon sırasında kimlik bilgilerini vermeyi reddeden kadın ve erkek şahıs polis ekiplerine direnç gösterdi.
Kadın görevli polis ve takviye ekiplerin müdahalesiyle kadın şüpheli G.T.’nin üzerinde 1 adet tabanca bulundu. Kaçmaya çalışan erkek şüpheli E.K., kısa süreli kovalamacanın ardından yakalandı; kaçarken attığı metamfetamin maddesi de ele geçirildi.
Yapılan incelemede G.T.’nin uyuşturucu suçundan 6 yıl 11 ay, basit yaralamadan 2.240 TL kesinleşmiş cezası olduğu ve uyuşturucu ile hırsızlık dahil çeşitli suçlardan kaydı bulunduğu tespit edildi. E.K.’nın ise motosiklet hırsızlığı, resmi belgede sahtecilik, kasten yaralama, 6136 sayılı kanuna muhalefet ve uyuşturucu suçlarından kaydı olduğu belirlendi.
Her iki şüpheliye de “görevli memura mukavemet” ve “görevini yaptırmamak için direnme” suçlarından soruşturma açıldı. Kesinleşmiş cezası bulunan G.T., cezaevine teslim edilecek, diğer işlemler ise devam ediyor.

Gözaltına alınan iki şüpheli hakkında “görevli memura mukavemet” ve “görevini yaptırmamak için direnme” suçlarından soruşturma başlatıldı. Kesinleşmiş cezası bulunan G.T.’nin cezaevine teslim edileceği, diğer işlemlerin sürdüğü bildirildi.









