Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında zehir tacirlerine ağır bir darbe daha indirdi. Narkotik ekiplerinin titiz takibi sonucu Tekkeköy ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, piyasaya sürülmek üzere hazırlanan on binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını engellemeye yönelik yürüttüğü saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İstihbari bilgiler ışığında harekete geçen ekipler, Tekkeköy ilçesinde belirlenen bir adrese yönelik operasyon için düğmeye bastı.
Atıl Görünümlü Depoda Zehir Stoğu
Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından, uyuşturucu maddelerin 46 yaşındaki S.P. isimli şahıs tarafından Tekkeköy’deki bir iş yerine ait depoda saklandığı belirlendi. Dışarıdan bakıldığında kullanılmayan ve "atıl" bir görünüm verilen depoya baskın düzenleyen emniyet güçleri, yaptıkları aramada gizlenmiş halde tam 44 bin 800 adet uyuşturucu hap buldu.
Soruşturma Derinleştiriliyor
Ele geçirilen rekor sayıdaki uyuşturucu maddeye el konulurken, depo ile bağlantılı olduğu tespit edilen şüpheli S.P. ekiplerce kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Samsun emniyetinden yapılan açıklamada, gençleri zehirlemeye çalışan şahıslara ve suç örgütlerine karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği ve uyuşturucu maddelerin kaynağına yönelik incelemelerin sürdüğü öğrenildi.








