1965 Samsunspor Derneği, 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı üyelerinin yoğun katılımı ve büyük bir coşkuyla dernek binasında gerçekleştirdi. Samsunspor ruhunu yaşatmak ve kulübün sosyal-kültürel mirasına katkı sunmak amacıyla çalışmalarını sürdüren dernekte, yapılan seçim sonucunda Av. Murat Demirtaş ve yönetim kurulu oy birliğiyle göreve getirildi.
Kırmızı-beyaz renklere gönül veren taraftarları ve camiayı bir araya getiren 1965 Samsunspor Derneği, dernek binasında düzenlediği 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı ile yeni yönetimini belirledi. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda, birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı.

Raporlar İbra Edildi, Yönetim Oy Birliğiyle Seçildi
Kongre, gündem maddeleri doğrultusunda ilk olarak toplantıyı yönetmek üzere divan heyetinin oluşturulmasıyla başladı. Ardından yönetim kurulunun dönem içinde gerçekleştirdiği projeleri içeren faaliyet raporu ile mali durumu gösteren denetim raporu üyelerin bilgisine sunuldu.
Yapılan değerlendirmeler sonucunda faaliyet ve denetim raporları oy birliğiyle kabul edilerek geçmiş dönem yönetimi idari ve mali yönden ibra edildi. Seçim aşamasında ise Av. Murat Demirtaş’ın listesi, üyelerin oy birliğini alarak göreve seçildi.

"Samsunspor Sevgisini Okullara ve Köylere Taşıyacağız"
Genel kurulun ardından üyelere teşekkür konuşması yapan 1965 Samsunspor Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Av. Murat Demirtaş, yeni dönem hedeflerini açıklayarak şu ifadeleri kullandı:
"1965 Samsunspor Derneği olarak, kırmızı-beyazlı renklere gönül vermiş camiamıza katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz. 2. Olağan Genel Kurulumuzda bizi bu göreve layık gören değerli üyelerimize teşekkür ederim. Bir araya gelmemize ve derneğimizin bugünlere gelmesine vesile olan Kurucu Başkanımız Çağdaş Yıldırım’a ve emek vermiş tüm yönetim kurulu üyelerine ayrıca teşekkür ederim. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte Samsunspor sevgisini daha da büyütmek, köylere ve okullara Samsunspor’umuzu götürmek ve derneğimizi gururla ileriye taşımak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz."







