MHP Samsun Disiplin Kurulu Üyesi Mustafa Öztürk, yerel seçim süreci kapsamında İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi aday adaylığı için resmi başvuruda bulundu. Mustafa Öztürk’ün adaylık müracaatı, parti teşkilatında olumlu bir atmosfer oluştururken, MHP İlkadım İlçe Başkanı Yavuz Anuk, Öztürk’ün başvurusuna destek veren bir açıklama yaptı. İlçe Başkanı Anuk, “Adayımız Mustafa Öztürk’e çıkmayı düşündüğü hizmet yolunda başarılar dilerim.” ifadelerini kullanarak Mustafa Öztürk’ün aday adaylığına açık destek verdi.
Mustafa Öztürk Adaylık Başvurusunu Yaptı
MHP’de yerel seçim çalışmaları hızla devam ederken, İlkadım Belediyesi meclis üyeliği için aday adaylığı başvuruları da artarak sürüyor. Bu kapsamda Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmetler İşçileri Sendikası Canik İlçe Başkanı ve aynı zamanda MHP Samsun Disiplin Kurulu Üyesi olan Mustafa Öztürk, resmi başvurusunu yaparak seçim sürecine dâhil oldu. Mustafa Öztürk, gerek sendikal alanda gerekse parti içi görevlerinde üstlendiği çalışmalarla tanınan bir isim olarak öne çıkıyor.
Anuk’tan Öztürk’e Açık Destek
MHP İlkadım İlçe Başkanı Yavuz Anuk, Mustafa Öztürk’ün adaylık sürecine dair yaptığı açıklamada, Öztürk’ün hem teşkilat içerisinde saygın bir isim olduğunu hem de İlkadım için önemli hizmetler üretebileceğini vurguladı. Anuk’un “Adayımız Mustafa Öztürk’e çıkmayı düşündüğü hizmet yolunda başarılar dilerim.” sözleri, parti içinde güçlü bir destek mesajı olarak değerlendirildi. Bu açıklama, Mustafa Öztürk’ün meclis üyeliği aday adaylığı sürecine ivme kazandırdı.
MHP’de Süreç Devam Ediyor
MHP’de yerel seçim hazırlıkları kapsamında meclis üyeliği başvuruları sürerken, Mustafa Öztürk gibi parti içinde çeşitli görevlerde bulunan isimlerin adaylık süreçleri teşkilat içinde yakından takip ediliyor. Mustafa Öztürk’ün başvurusunun ardından İlkadım’da oluşan pozitif hava, MHP’nin yerel seçimlerde güçlü bir kadro oluşturma hedefini yansıtıyor.






