KRT TV'de katıldığı bir programda konuşan Yıldırım, Samsunspor'a olan bağlılığını vurgularken, eleştirilere yanıt verdi: "Samsunspor her zaman bizim birinci takımımız olmuştur."
"Samsunspor 1965 yılında kuruldu. Ben doğduktan beş yıl sonra. Çocukluğumuzda mahallede oynarken bir taraf Galatasaray, diğer taraf Fenerbahçe olurdu. Beşiktaş ya da Trabzonspor pek bilinmezdi. Anadolu'da böyle büyüdük."Samsunspor'un kuruluşuyla birlikte maçlara gitmeye başladığını belirten Yıldırım, bu takımın hayatındaki yerini şu sözlerle ifade etti:
"Ne zaman Samsunspor kuruldu, biz de artık maçlara gitmeye başladık. Samsunspor her zaman bizim birinci takımımız oldu. Diğerleri gibi yalan söylemiyorum."
"Evet, bir Galatasaray sempatizanlığım var. Ama gidip kongre üyesi olmadım. Bunu hep açıkça söyledim. Ancak bazı medya kuruluşları bu durumu farklı yönlere çekiyor. Bu da benim ne kadar başarılı olduğumu gösteriyor. Meyve veren ağaç taşlanır."
"Ben Samsunspor'a gönülden bağlıyım. Bu bağ hiçbir zaman değişmedi ve değişmeyecek. Samsunspor bizim gururumuzdur."
"Taraftarımızın desteğiyle Samsunspor'u hak ettiği yerlere taşımaya devam edeceğiz. Eleştirilere kulak asmadan, tüm enerjimizi takımımız için harcayacağız."
Çocukluk Yılları ve Samsunspor Aşkı
1960 doğumlu olan Yüksel Yıldırım, çocukluk anılarından bahsederek futbola olan tutkusu ve Samsunspor'la tanışma hikayesini anlattı:"Samsunspor 1965 yılında kuruldu. Ben doğduktan beş yıl sonra. Çocukluğumuzda mahallede oynarken bir taraf Galatasaray, diğer taraf Fenerbahçe olurdu. Beşiktaş ya da Trabzonspor pek bilinmezdi. Anadolu'da böyle büyüdük."Samsunspor'un kuruluşuyla birlikte maçlara gitmeye başladığını belirten Yıldırım, bu takımın hayatındaki yerini şu sözlerle ifade etti:
"Ne zaman Samsunspor kuruldu, biz de artık maçlara gitmeye başladık. Samsunspor her zaman bizim birinci takımımız oldu. Diğerleri gibi yalan söylemiyorum."
"Galatasaray Sempatim Var Ama Samsunspor İlk Sırada"
Galatasaray'a olan sempatisini hiçbir zaman saklamadığını belirten Yıldırım, bu durumun farklı yorumlanmasından şikayetçi:"Evet, bir Galatasaray sempatizanlığım var. Ama gidip kongre üyesi olmadım. Bunu hep açıkça söyledim. Ancak bazı medya kuruluşları bu durumu farklı yönlere çekiyor. Bu da benim ne kadar başarılı olduğumu gösteriyor. Meyve veren ağaç taşlanır."
Beşiktaş'a Mesaj: "Eleştiriler Boşuna"
Beşiktaş cephesinden gelen eleştirilerin haksız olduğunu belirten Yıldırım, Samsunspor'un her zaman öncelikli olduğunu dile getirerek şunları ekledi:"Ben Samsunspor'a gönülden bağlıyım. Bu bağ hiçbir zaman değişmedi ve değişmeyecek. Samsunspor bizim gururumuzdur."
Taraftarın Desteği Önemli
Yıldırım, konuşmasında Samsunspor taraftarlarına da mesaj verdi:"Taraftarımızın desteğiyle Samsunspor'u hak ettiği yerlere taşımaya devam edeceğiz. Eleştirilere kulak asmadan, tüm enerjimizi takımımız için harcayacağız."