Kırmızı-beyazlılar, savunma hattını güçlendirmek adına Norveç’te top koşturan genç bir yıldızı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Karadeniz ekibi, Strømsgodset forması giyen İzlandalı sol bek Logi Tomasson ile her konuda anlaşma sağladı.
900 BİN EUROYA EL SIKIŞILDI
Norveç’in önde gelen spor gazetelerinden Nettavisen’in haberine göre, Samsunspor, 24 yaşındaki futbolcu için Strømsgodset kulübüyle 900 bin euro bonservis bedeli karşılığında el sıkıştı. Sol bek mevkisi için arayışlarını sürdüren ve Marc Bola ile henüz yeni sözleşme imzalamayan kırmızı-beyazlılar, bu boşluğu genç ve dinamik bir oyuncuyla doldurmayı hedefliyor.
TRİVELA GOLLE DİKKAT ÇEKTİ
Bu sezon Norveç 1. Ligi'nde 6 maça çıkan Tomasson, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Özellikle attığı trivela golle adından söz ettiren İzlandalı oyuncu, sadece kulübüyle değil, milli takım performansıyla da öne çıkıyor. İzlanda Milli Takımı formasıyla 9 kez sahaya çıkan Tomasson, 1 kez ağları sarsmayı başardı.
TÜRKİYE’YE GELMESİ AN MESELESİ
Genç yaşına rağmen tecrübesi ve oyun disipliniyle dikkat çeken Tomasson’un transfer sezonunun başlamasıyla birlikte Türkiye’ye gelerek resmi imzayı atması bekleniyor. Taraftarların büyük bir heyecanla beklediği bu transfer, Samsunspor’un savunma hattına önemli bir güç katacak gibi görünüyor.