Ziyaret sırasında şehir ekonomisini güçlendirmeye yönelik projeler ve kurumlar arası iş birliği olanakları ele alındı.
Ekonomik Gelişim İçin Ortak Çalışmalar Masaya YatırıldıGerçekleştirilen görüşmelerde, Samsun’un ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak projeler ve iş insanlarını destekleyecek girişimler değerlendirildi. Kurumlar arası iş birliklerinin önemine dikkat çeken Murzioğlu, şehrin geleceğine yönelik atılabilecek ortak adımlar üzerinde durdu.

Ziyarette yaptığı konuşmada sivil toplum kuruluşlarının (STK) önemine vurgu yapan Murzioğlu, "STK’lar sadece fikir beyan eden yapılar değildir. Aynı zamanda çözüm üreten, proje geliştiren ve toplum yararına hizmet eden kuruluşlardır. Hepimizin ortak amacı, şehrimize ve ülkemize en iyi hizmeti sunmak. Güçlü bir Samsun ve güçlü bir Türkiye için birlik içinde hareket etmeye devam etmeliyiz. Samsun’un geleceğini ortak akılla inşa etmek için el ele vermeliyiz" ifadelerini kullandı.

SAMSİAD Başkanı Süleyman Ferşat Eldemir ise dernek olarak yürüttükleri projeler hakkında bilgi vererek, iş birliğine her zaman açık olduklarını vurguladı. Başkan Murzioğlu’nun Samsun iş dünyasına sağladığı katkılardan dolayı teşekkür eden Eldemir, "Şehrimizin gelişimi için birlikte çalışmaya ve ortak projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.