Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, seçim çalışmaları kapsamında Yakakent ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yakakent Belediye Başkan Adayı Burhan Bayrakdar ile birlikte ilçeyi sokak sokak gezen Öncü, esnaf ziyaretleri ve pazar yeri buluşmalarında büyük ilgiyle karşılandı. Seçimlerde her kesimin oyuna talip olduğunu belirten Öncü, belediyeciliğin bir partiye değil, doğrudan halka hizmet işi olduğunu vurguladı.
Balıkçıların Sorunları Yakın Markajda
Yakakent Limanı'nda bölgenin en önemli geçim kaynaklarından biri olan balıkçılık sektörü temsilcileriyle buluşan Cevat Öncü, balıkçı esnafının yaşadığı teknik ve ekonomik sorunları yerinde dinledi. Sektöre yönelik çözüm önerilerini paylaşan Öncü, Samsun genelinde uygulanacak projelerde tüm kesimlerle iş birliği yapacaklarını ve kenti ortak akıl ile yöneteceklerini ifade etti. Balıkçıların liman altyapısı ve yakıt maliyetleri konusundaki şikayetleri, Öncü'nün çözüm listesinde üst sıralarda yer aldı.

"Partisel Ayrımcılık Yapmayacağız"
Esnaf ve pazar yeri ziyaretleri sırasında ekonomik gidişata dair vatandaşların taleplerini not alan Cevat Öncü, Samsun’un her mahallesine adil hizmet götürme sözü verdi. Öncü, "Soyadımız gibi Samsun’a 'Öncü' olmaya geliyoruz. Seçim sürecinde sadece kendi partimize değil, tüm siyasi görüşlere mensup hemşehrilerimize ulaşıyoruz. Bizim yönetimimizde partisel ayrımcılık olmayacak; herkesin beklentilerine karşılık vereceğiz" şeklinde konuştu.

Samsun'un Sorunlarına Hakimiyet Vurgusu
İlçe ilçe gezerek halkın nabzını tuttuklarını belirten Cevat Öncü, Samsun’un temel sorunlarını uzmanlık alanıyla birleştirerek çözeceklerini dile getirdi. Ekonomik zorluklar altında ezilen vatandaşlar için sosyal belediyecilik projelerini hayata geçireceklerini kaydeden Öncü, Yakakent programını ilçe halkıyla kucaklaşarak tamamladı. Öncü'nün bir sonraki durağının diğer kıyı ilçeleri olacağı bildirildi.







