Sosyal medyada büyük ilgi gören “Kâbe’de Hacılar Hu Der Allah” ilahisiyle tanınan Samsunlu ilahi sanatçısı Celal Karatüre, Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği (SİMDER) Başkanı ve iş insanı Sezgin Aydın’ı iş yerinde ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Karatüre ve beraberindeki ekip, Aydın ile bir araya gelerek sohbet etti.
Gerçekleşen ziyarette sanat, iş dünyası ve sosyal çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Buluşmada özellikle kültürel faaliyetlerin toplumsal birlik ve dayanışma açısından taşıdığı önem vurgulandı.

Projeler ve Çalışmalar Konuşuldu
Ziyaret sırasında Sezgin Aydın, misafirlerine şirketler grubunun yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Devam eden projeler ve geleceğe yönelik planlamalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Aydın, Samsun’da yürütülen yatırımlar ve projelerle ilgili de görüşlerini paylaştı.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen buluşmada iş dünyasının yanı sıra kültürel ve sosyal faaliyetler de ele alındı. Katılımcılar, toplumun farklı kesimlerinin bir araya gelmesinin önemine dikkat çekti.

İlahi Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdi
Ziyarette söz alan Celal Karatüre, özellikle son dönemde sosyal medyada geniş kitlelere ulaşan ilahi çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdi. Karatüre, ilahi sanatının manevi değerleri yaşatma açısından önemli bir rol üstlendiğini belirterek yeni projeleri hakkında da değerlendirmelerde bulundu.
Ziyaret sırasında sanat ve kültür alanında yapılabilecek çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunulurken, Samsun’da gerçekleştirilecek sosyal projeler hakkında da görüşler paylaşıldı.

SİMDER Üyeleri de Katıldı
Gerçekleşen buluşmaya **Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği (SİMDER) üyeleri de katıldı. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede birlik ve dayanışma mesajları verildi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından iyi dilek temennileriyle sona erdi.







