2024 Yerel Seçimleri öncesinde saha çalışmalarına hız veren önceki dönem Atakum Belediye Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Başkan A. Adayı İshak Taşçı, kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya geliyor. Köseli, Kamalı ve Çobanözü mahallelerinde gerçekleştirilen programlarda mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Taşçı, Atakum’un geleceğine dair planlarını paylaştı.
"Atakum’u Bölgenin Yıldızı Haline Getireceğiz"
Mahalle ziyaretlerinde Atakumlulara hitap eden İshak Taşçı, ilçenin son beş yıllık sürecini değerlendirdi. Atakum’un yeniden bir gelişim ivmesi kazanması gerektiğini belirten Taşçı, "2024 Atakum'un yılı olacak. 31 Mart’tan itibaren Atakum'da hizmet odaklı yeni bir dönem başlayacak. Atakum'u yeniden bölgenin yıldızı haline getireceğiz" şeklinde konuştu. Kendi dönemlerinde hayata geçirilen projelerin çevre iller tarafından örnek alındığını hatırlatan Taşçı, ilçenin belediyecilik vizyonunu yeniden yükseltmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Kırsal Mahallelerdeki Hizmet Standartları
Bütünşehir yasası sonrası mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerinde gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatan İshak Taşçı, geçmişte uygulanan Köy Konakları, Örnek Köy projeleri ve kilitli taş parke uygulamalarıyla mahallelerin çehresini değiştirdiklerini ifade etti. Taşçı, kırsal bölgelerdeki altyapı ve sosyal donatı problemlerini planlı bir çalışma programıyla çözüme kavuşturacaklarını belirtti.
"Yeni Vizyon Projeler Hazır"
Aday gösterilmesi durumunda Atakum için hazırlanan yeni projeleri kamuoyuyla paylaşacaklarını dile getiren İshak Taşçı, merkezi hükümetin desteğiyle ilçeyi dev yatırımlarla buluşturacaklarını söyledi. Geçmişte vadedilen "55'te 55 proje" hedefinin üzerine çıkarak 87 proje tamamladıklarını hatırlatan Taşçı, "AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile yeniden aday gösterildiğimizde, Atakum için planladığımız yeni vizyon projelerimizi sizlerle paylaşacağız" dedi.

Taşçı, Atakum’un her mahallesine eşit hizmet götürme anlayışıyla hareket edeceklerini ve ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısını güçlendirecek adımları atacaklarını sözlerine ekledi.







