Bugün

Atakum’da Kalitenin Adresi: Garage 2008

15 Aralık 2022 - 20:29
TAKİP ETTAKİP ET

Özellikle Alakart menüsü ve kendine özgü hizmet konsepti ile ön plana çıkan işletme, müşterilerine kaliteyi deneyimleyebilmeleri için tüm detayları sunuyor.

Firmanın sahibi ve işletme müdürü olan başarılı kadın girişimci Birgül Emine SağırGarage 2008’in başarı hikâyesi ve çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

Kendine özgü bir konsept

“2008 yılında yaptığımız araştırmalar neticesinde, Samsun’daki eksikleri tespit ederek yola çıktık. Arzu ettik ki Samsun’da insanların medeni bir şekilde ve nezih bir ortamda oturup eğlenebilecekleri mekânları olsun. Bu duygu ve düşünceden hareketle işletmemizi kendine özgü konsepti ile bir ilki hayata geçirmiş olduk. 


Kurulduğumuz ilk günden bu güne gelinceye kadar çizgimizi, tarzımızı ve ahengimizi hiçbir şekilde bozmadık. Samsunlulara yaraşır şekilde ve hakkaniyet ile hizmet etmeyi seçtik. Halka hizmetin ibadet olduğu inancı ile yola çıktık. 
Şehrimizin gözde ilçesi Atakum’da özellikle yaz aylarında nüfusun artması ve üniversitenin de burada  yer alması nedeni ile, gelen talepleri de değerlendirerek bir yatırım da burada gerçekleştirdik.” dedi.

Birgül Emine Sağır

Mutfak da bizim işimiz 

Sağır, Atakum mekânlarında 83 metrekarelik alana kurulu mutfaklarında soğuk hava deposundan dinlendirme odasına kadar tüm detayları düşünülmüş oldukça kullanışlı bir mutfak konseptine sahip olduklarını söyledi. Tamamen şeffaf bir görünümde olan mutfağın müşteriler tarafından dışarıdan da gözlemlenebildiği tesiste hijyen kurallarından asla taviz verilmediğini ifade eden girişimci Birgül Emine Sağır, “ Restoranımızda yöresel ve mahalli yemek çeşitlerine yer veriyoruz. Damak tadına çok önem veriyoruz. Restoranımızın üç ana bölümüne de mutfak hizmeti ulaştırabiliyoruz. Girişte ki Seaside isimli deniz bahçesi bölümüyle üst kattaki RoofRestorantımız ve BackGarden diye tabir ettiğimiz arka bahçemize tüm lezzetlerimizi servis edebiliyoruz. Mutfağımız iddia ediyoruz, Karadeniz’in en iyi mutfakları arasında yer alıyor.” dedi.

Atakum ve Samsun’da en iyi hizmeti vermek istediklerini belirten işletme sahibi Sağır, işletme olarak amaçlarının Samsun’un Türkiye ve dünya çapında isminin duyulması olduğunu ifade etti.
20 yılı aşkın bir işletme tecrübesi Atakum ilçesine ve Samsun’a en iyi hizmeti vermek istediklerini belirten işletme sahibi Sağır, 20 yılı aşkın işletme tecrübesini uzun yıllara taşıyacaklarını söyledi. 


Alkol tercih eden müşterilerine bar hizmeti de sunduklarını belirten başarılı işletmeci; engellilere özelengelli asansörü ve lavaboya da yer verdiklerini özellik ile ifade etti. 

Amacımız Atakum’un ismini duyurmaktır

İşletme sahibi  olarak amaçlarının Samsun ve özellik ile Atakum’un Türkiye ve dünya çapında isminin duyulmasını, böylece yerel turizme katkı sağlamak olduğunu dile getiren Sağır, 60 kişinin üzerinde personel istihdam ettiklerini ifade etti.

Sağır, Atakum’un bir turizm kenti olması gerektiğine vurgu yaptı. Bununla birlikte Samsunluların ve yabancı misafirlerin her şeyin en güzeline laik olduklarını belirterek ‘‘İnşallah onları memnun etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.’’ dedi. 

Alanında uzman ve eğitimli personel

Firmanın öne çıkan mutfağıyla ve çalışan personelleriyle ilgili bilgi veren şef Fatih Çağlayan, ‘‘ Mutfak Koordinatörümüz Soner Uzun şefimiz Turizm Meslek Okulu mezunudur. Yıllardır mutfak sektöründe yer almaktadır. Bendeniz ise keza Mutfak Sanatları Akademisi 2013 mezunuyum. Her ikimiz de uluslararası mesleki sertifikalara sahibiz. Hijyen kurallarından mesleki eğitmenliğe kadar aklınıza gelen bütün donanımlara sahibiz. Diğer personel arkadaşlarımız da aynı şekilde eğitimli ve alanında tecrübe kazanmış kişilerdir.” ifadelerini kullandı.

Garage 2008 Bar Restoran, Körfez Mahallesi Adnan Menderes 3. Kısım Bulvarı No:51 Atakum - Samsun adresinde hizmet veriyor. Firmaya 0505 759 8255 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.