Yerli otomobil Togg, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ön sipariş süreciyle ilgili önemli bilgiler paylaştı. Togg’un açıklamasında, şu anda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön sipariş dışında başka bir sipariş alınmadığı vurgulandı.
29 Ekim’de Gemlik’teki fabrikasının açılışını gerçekleştiren Togg, vatandaşlardan gelen yoğun ilgiyi yakından takip ettiklerini belirtti. Ancak şirket, resmi ön sipariş sürecinin Şubat 2023 itibarıyla başlayacağını hatırlattı.
Togg’un paylaşımında, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön sipariş dışında şu an için başka bir ön sipariş alınmamaktadır. Ön sipariş süreci Şubat 2023’te başlayacaktır” ifadelerine yer verildi.
Yerli otomobil projesine olan büyük ilgi, Türkiye’nin otomotiv sektöründe attığı en önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor. Şirketin, önümüzdeki dönemde üretim planı ve teslimat süreçleriyle ilgili yeni duyurular yapması bekleniyor.








