Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Yeni Büyüklü Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, spora verilen desteklerin meyvelerini toplamanın gururunu yaşadı. Tekkeköy Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Güler Yağmur Türkoğlu ile bir araya gelen Başkan Togar, genç sporcunun bilek güreşi branşında elde ettiği Türkiye derecesini kutladı. Afyon’da düzenlenen şampiyonada Türkiye üçüncüsü olan Türkoğlu, aynı zamanda Uluslararası Şampiyonlar Turnuvası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.
Belediye sporcusunun başarısını en kalbi duygularla tebrik ettiğini belirten Başkan Togar, sporcunun elde ettiği derecenin hem ilçe hem de kulüp için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti. Tekkeköy’ün adını ulusal ve uluslararası arenalarda duyuran genç yeteneklerin her zaman yanında olduklarını kaydeden Togar, ilçedeki spor altyapısının güçlendirilmesi için çalışmaların süreceğini dile getirdi.

Antrenörlere Teşekkür ve Gelecek Hedefleri
Sporcunun gelişiminde ve bu önemli dereceyi elde etmesinde büyük pay sahibi olan teknik ekibi de unutmayan Başkan Hasan Togar; antrenörler Demet Yıldız, Ahmet Erinç, Yalçın Sözen ve Kerem Nuri Can’a emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Sporun disiplin ve özveri gerektiren bir süreç olduğunu vurgulayan Togar, Güler Yağmur Türkoğlu’na katılacağı Uluslararası Şampiyonlar Turnuvası’nda başarılar diledi.

Tekkeköy Belediyesi bünyesinde yetişen sporcuların farklı branşlarda kazandığı madalyalar, ilçenin spor şehri olma yolundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Togar, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesi adına spor yatırımlarına öncelik vermeye devam edeceklerini belirtti.






