Samsunspor’un başarılı orta saha oyuncusu Celil Yüksel, Manisa FK maçında yaşadığı sakatlık sonrası sahalardan yaklaşık bir ay uzak kalacak. Mücadelede ayağına aldığı darbe sonucunda yapılan kontrollerde, sağ ayak tabanının 2. parmağında çatlak ve yumuşak dokuda ezilme tespit edildi.
Sakatlığının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Celil Yüksel, taraftara ve camiaya teşekkür ederek moral veren bir mesaj paylaştı. Yüksel, “Arayıp soran, mesaj atan herkese çok teşekkür ederim. Bu günlerde desteğinizi görmek beni çok mutlu ediyor. Bu kadar özlemiş kavuşmuşken tekrar uzak kalmak beni çok üzse de, en kısa zamanda daha güçlü döneceğim” ifadelerini kullandı.
Kırmızı-beyazlı taraftarlar, genç oyuncuya geçmiş olsun dileklerini iletirken, Celil Yüksel’in tedavi süreci kulüp sağlık ekibi tarafından yakından takip edilecek.