Süper Lig’in yeni temsilcisi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor
Süper Lig'e yeniden yükselen Samsunspor, transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı. Kırmızı-beyazlı kulüp, şu ana kadar 8 oyuncuyu kadrosuna katarken, Galatasaray’dan 4 futbolcu için de girişimlerin sürdüğü açıklandı.
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, yaptığı açıklamada, Galatasaray’dan ayrılan Taylan Antalyalı ile anlaşmaya vardıklarını, oyuncunun kampta takımla birlikte olduğunu belirtti. Ayrıca, Emre Kılınç için de ısrarlı olduklarını dile getirdi. Emre'nin daha önce Başakşehir'e yakın olduğunu ifade eden Yıldırım, “Ancak biz de devredeyiz, kendisini istiyoruz” dedi.
Galatasaray'dan 4 Futbolcu Hedefte
Yıldırım, Galatasaray cephesiyle iyi ilişkiler kurduklarını ve sarı-kırmızılı yönetimin Samsunspor'a söz verdiğini belirterek, Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç'ın yanı sıra iki oyuncunun daha gündemde olduğunu söyledi. Transferlerin kısa sürede netleşmesi bekleniyor.
Güçlü Bir Kadro Kurma Hedefi
Samsunspor bu sezon şu ana kadar 8 ismi renklerine bağladı. Bu transferler arasında Galatasaray altyapısından yetişmiş kaleci Okan Kocuk da yer alıyor. Kulüp, Süper Lig’de kalıcı olmayı ve uzun vadede Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyor.
Başkan Yüksel Yıldırım'ın açıklamaları, Samsunspor'un ligde iddialı bir duruş sergilemek için ciddi bir planlama içinde olduğunu ortaya koyuyor. Kırmızı-beyazlılar









