Kayseri’deki kamp sürecinin hem fiziksel hem de taktiksel açıdan yoğun geçtiğini vurgulayan Reis, genç oyuncuların da kampa dahil edilmesinden memnun olduğunu dile getirdi.
“Gençlerimizin Öğrenecek Çok Şeyi Var”
Kamp döneminde tecrübeli isimlerin genç oyunculara rehberlik ettiğini belirten Reis, “Kayseri kampında yeni sezon hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. Hem fiziksel hem de taktiksel anlamda çeşitli antrenman programlarını uyguluyoruz. Genç oyuncularımız da bizimle birlikte. Bu süreçte öğrenmeleri gereken çok şey var. Tecrübeli oyuncularımız, gençlere abilik yapıyor ve onların tecrübelerinden yararlanmaları gerekiyor. Genç oyuncularımızın yetenekli olduklarını söyleyebilirim. Biraz daha gelişmeleri gerekiyor ve bunu başarabilirlerse Samsunspor’a gelecekte büyük katkı sağlayacaklar” dedi.
Taraftarlara Mesaj: “Samsun’a Hazırlıklı Döneceğiz”
Kamp çalışmalarının planlandığı şekilde ilerlediğini aktaran Thomas Reis, Samsunspor taraftarına da özel bir mesaj gönderdi. Reis, “Çalışmalarımız burada başladı ve yoğun bir tempoda devam ediyor. Ofansif ve defansif anlamda, geçiş oyunuyla birlikte çok ciddi bir şekilde çalışıyoruz. Samsun’a hazırlıklı bir şekilde döneceğimize inanıyorum ve en kısa zamanda taraftarlarımızla buluşmayı dört gözle bekliyorum” ifadelerini kullandı.
Samsunspor’un Kayseri’deki 1’inci etap kampının ardından ikinci etap çalışmalarına devam edeceği, hazırlık maçlarıyla birlikte takımın sezona hazır girmesi için yoğun bir tempoda çalışmaların süreceği öğrenildi.









