Adnan Kahveci Parkı içinde inşa edilen ve ulaşım kolaylığı ile dikkat çeken binanın açılışına gaziler ve protokol yoğun katılım gösterdi.
Törene Yoğun Katılım
Açılış programına Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Beyazıt Yumuk, Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril ile çok sayıda gazi ve gazi yakını katıldı.
Başkan Demir: “Gazilerimize Şehrin En Güzel Yerini Tahsis Ettik”
Törende konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, gazilerin kendileri için ayrı bir anlam taşıdığını vurgulayarak, “Gazilerimiz için şehrimizin en güzel noktasını tahsis ettik. Kurtuluşa giden ilk adımın atıldığı bu şehirde, ulaşımı kolay ve peyzajı özel olarak düzenlenen bu binayı gazilerimize armağan ettik. Onları hayattaki şehitler olarak görüyoruz” dedi.
Karaaslan: “Gazilerimizin Yanındayız”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan ise, “Gazilerimizin talepleri bizim için emirdir. Her zaman yanınızdayız ve yanınızda olmaya da devam edeceğiz” sözleriyle gazilere destek mesajı verdi.
Bakan Muş: “Sizler Bu Toprakların Gerçek Kahramanlarısınız”
Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş da konuşmasında, “Bu topraklar dünyanın en kıymetli topraklarıysa, bunu siz gazilerimize borçluyuz. Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan bu güzel hizmet için başta Başkanımız Mustafa Demir olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.