SAMSUN – Zorlu Koleji Samsun Basketbol Kulübü Başkanı Ergin Zorlu, 7 Şubat Cumartesi günü oynanacak basketbol ve futbol karşılaşmaları öncesinde tüm Samsunluları tribünleri doldurmaya çağırdı.
Zorlu Koleji Samsun Basketbol Kulübü Başkanı Ergin Zorlu, hafta sonu oynanacak kritik karşılaşmalar öncesinde birlik ve beraberlik mesajı yayımladı. Cumartesi gününü “Samsun’un spor bayramı” olarak nitelendiren Zorlu, taraftarları önce basketbolda Yalova VIP maçına, ardından Samsunspor’un Trabzonspor ile oynayacağı derbiye davet etti.
“Hedef İkide İki”
Yaptığı yazılı açıklamada her iki müsabakanın da şehrin prestiji ve hedefleri açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Ergin Zorlu, şu ifadeleri kullandı:
“Cumartesi günü Samsun sporu için tarihi günlerden birini yaşayacağız. Saat 16.00’da Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda Yalova VIP karşısında parkeye çıkacağız. Bu maç, ligdeki iddiamızı sürdürmemiz adına kritik bir viraj. Ancak mücadelemiz orada bitmiyor. Basketbol maçının ardından, bu kez Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunsporumuzun Trabzonspor karşısındaki büyük mücadelesine destek vermeye gideceğiz.”
Spor Şehri Samsun Vurgusu
Samsun’un bir spor kenti olduğunu hatırlatan Zorlu, tribünlerin dolmasının bu kimliğin en güçlü göstergesi olduğunu belirtti. Zorlu, “Tüm Samsun sevdalılarını atkısıyla, formasıyla ve bitmek bilmeyen enerjisiyle bu spor şölenine ortak olmaya çağırıyorum. Şehrimizin markalarına sahip çıkmak her Samsunlunun görevidir. Gelin, Cumartesi gününü önce salonda sonra stadda zaferlerle kutlayalım,” dedi.
Program Akışı
7 Şubat Cumartesi günü Samsun’daki spor programı şöyle:
16.00: Zorlu Koleji Samsun Basketbol – Yalova VIP
(Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu)20.00: Samsunspor – Trabzonspor
(Yeni 19 Mayıs Stadyumu)






