TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı, 145. bölümün ikinci fragmanıyla bir kez daha sosyal medyada gündem oldu. Anadolu’nun samimi hikayesini anlatan yapım, hem macera hem de duygu yüklü sahneleriyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.
Fragmanda öne çıkan sahnelerden biri, sünnetten kaçan çocukların başına gelen talihsiz olay oldu. Kaçış planı yapan çocuklar, amcaoğullarının icadı olan “66” uçağını kaçırıyor. Ancak kontrolü kaybedilen uçak büyük bir tehlikeye yol açıyor. Bu sahneler, izleyicilerde “Taner ve Veysel çocukları kurtarabilecek mi?” sorusunu akıllara getiriyor.
Öte yandan fragmanda Selma ve Taner’in hastaneye gidip bebeklerinin kalp atışlarını dinlediği sahne de dikkat çekiyor. Aile olmanın verdiği heyecan ve mutluluk, izleyicilerin kalbine dokunacak.
Başrollerinde Berk Atan, Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun yer aldığı dizi, yine Anadolu’nun sıcaklığını ekranlara taşımaya devam ediyor. 145. bölüm, hem macera hem de duygusal anlarıyla hayranlarını ekrana kilitleyecek.









