Gelecek Partisi Batman Merkez İlçe Başkanı Ömer Er, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte görevlerinden ve partiden istifa ettiklerini açıkladı.
Basın toplantısında istifasını duyuran Ömer Er, şunları söyledi:
"Parti kuruluşundan bu yana görev yaptığım Gelecek Partisi'nde siyasi anlaşmazlık ve çalışma sistemi nedeniyle görevimden ve partiden istifa ettim. Parti kuruluş aşamasından bu yana görevimi layıkıyla yaptım. Yaptığım çalışmalar kamuoyunca da bilinmektedir. Ancak il başkanı ve bölge koordinatörü ile yaşanan anlaşmazlık nedeniyle bu kararı almak zorunda kaldık."
İstifa Eden Yönetim Kurulu Üyeleri
Cumhuriyet Gazetesi’nin aktardığına göre, Ömer Er ile birlikte istifa eden isimler şöyle:
Merkez İlçe Yönetiminden:
Hasan Yurttaş, Vedat Ediz, Fatih Yeşil, Sevgi Doğan, Vedat Kalaycıoğlu, İnci Durmaz, Rukiye Yıldırım, Bahar Yavuz, Mahsum Gün, Muhammed Sevim, Muhammed Seydal, Fehmi Şen, Sabahattin Gerkin, İsmail Güneş, Tuncay Akıncı, Sertip Taş, Yaşar Gülükgiray, İsmail Akın, Ahmet Yıldız, M. Fatih Söyüt
İl Yönetiminden:
Abdulkerim Ekinci, Hayrettin Çelik, Hüseyin Korkmaz, Seval Sönük, M. Can Erincik, Ferhat Yıldırım, İsmail Baran, Hülya Yıldız
İstifa edenler, il başkanı ve bölge koordinatörü ile yaşanan anlaşmazlığın ardından bu kararı aldıklarını belirtti.









