Bugün

Özel Bankalar Emekli Promosyon Yarışında: Promosyon Miktarları 20 Bin TL'ye Kadar Çıkıyor

03 Nisan 2024 - 15:57
TAKİP ETTAKİP ET

Özel bankalar, emekli promosyon yarışında hızlı adımlarla ilerliyor. Emeklilerin büyük ilgi gösterdiği promosyonlarda kamu bankalarından sonra özel bankalar da güncelleme yaparak yeni promosyon miktarlarını belirledi. Emekli aylıklarına göre değişen promosyonlar, 8 bin ile 17 bin 500 lira arasında değişiyor. Mobil bankacılık üzerinden kolaylıkla başvuru yapılabilen promosyonlar için emekliler bankaya gitmeden işlemlerini tamamlayabiliyor.

Kamu bankalarının promosyon ödemeleri geçtiğimiz ay başlamıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardından kamu bankaları emekli promosyonlarını 8-12 bin TL'ye yükseltirken özel bankalar da yarışa girdi.Geçen yıl 5 bin ila 7 bin 500 TL aralığında değişen emekli promosyon ödemeleri, bu yıl 8 bin liradan başlayıp 17 bin 500 TL’ye kadar çıkıyor. Bankalar promosyon miktarlarını güncelledi. Hangi banka ne kadar promosyon veriyor, en yüksek tutar ne? İşte ayrıntılar...

E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILABİLİYOR

Emekliler bankaya gitmeden, e-devlet üzerinden banka değişikliği yapabiliyor. Banka taşıma işlemi ayrıca, mobil bankacılık üzerinden ‘Başvuru- Emekli Başvuru- Emekli Maaşı Şube/Banka Değişikliği’ adımları takip edilerek de yapılabiliyor. Ayrıca emekliler bankaya gitmeden, mobil bankacılık üzerinden promosyon için başvurabiliyor.