AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, seçim bölgesi Samsun’da çalışmalarını Canik ilçesinde sürdürdü. Yoğun bir program kapsamında esnafla bir araya gelen, kadın seçmenlerle sohbet eden ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Karaaslan, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.
Canik ilçesinde gün boyu süren temasları kapsamında esnafın ve kadınların taleplerini tek tek dinleyen Çiğdem Karaaslan, çözüm odaklı projelerini paylaştı. Programı çerçevesinde Gebililer Derneği, Devgeriş Köyü Derneği ve SAMGÜDEF’i ziyaret eden Karaaslan, bölge halkıyla samimi diyaloglar kurdu.

Canik’teki Büyük Dönüşüm
Canik ilçesinin son yıllarda geçirdiği fiziksel ve sosyal evrime değinen Karaaslan, bu gelişimin arkasındaki koordinasyona vurgu yaptı. Karaaslan, “Canik’te modern yaşam olanaklarını artıran bu büyük değişim; AK Parti hükümetlerimizin, Büyükşehir Belediyemizin ve İlçe Belediyemizin özverili çalışmasının bir sonucudur. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen projeler, ilçemizin çehresini değiştirdi” dedi.

"Türkiye Bağımsızlığını İlan Ediyor"
Türkiye’nin son dönemde hayata geçirdiği mega projelerin önemine değinen Karaaslan, teknolojik ve ekonomik bağımsızlık vurgusu yaptı. Karaaslan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye; yerli ve milli otomobilimiz TOGG ile, Karadeniz’deki 710 milyar metreküplük doğal gaz keşfimizle ve savunma sanayiindeki dev adımlarıyla ‘başarılamaz’ denilenleri yapmaya başladı. Ülkemiz enerji başta olmak üzere her alanda bağımsızlığını ilan ederek büyüyor. Bu vizyonu 14 Mayıs sonrasında da milletimizle el birliğiyle sürdüreceğiz.”
14 Mayıs Sonrası Samsun Vizyonu
Seçimlerden sonra Samsun genelinde yatırımların hız kesmeden devam edeceğini belirten Karaaslan, hizmet siyasetinin güçlenerek süreceğini kaydetti. Altyapı çalışmalarından sosyal projelere kadar geniş bir yelpazede kenti ileriye taşıyacaklarını ifade eden Karaaslan, tüm Samsun halkının refahı için çalışmaya devam edeceklerini belirterek sandıkta destek istedi.









