Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, seçim kampanyası kapsamında ilçedeki esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Lozan Caddesi’nin ardından Ali Gaffar Okkan Caddesi’nde esnafla buluşan Türkel, yerel kalkınma ve ulaşılabilirlik vurgusu yaptı.
"Dokunmadığımız Yürek Kalmayacak"
Seçim çalışmalarını "Atakum'da çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el, dinlemediğimiz dert, dokunmadığımız yürek kalmayacak" ilkesiyle sürdürdüğünü belirten Serhat Türkel, esnafın ekonomik beklentilerini dinledi. Türkel, belediye yönetimine geldiklerinde yerel esnafın iş hacmini artıracak projeleri önceliklendireceklerini ifade etti.

Turizm ve Uluslararası Festival Sözü
Atakum’un ekonomik yapısını güçlendirmek için turizme ağırlık vereceklerini kaydeden Türkel, ilçenin tanıtımı için uluslararası festivaller düzenlemeyi planladıklarını söyledi. Bu tür etkinliklerin esnafın gelir düzeyine doğrudan katkı sağlayacağını belirten Türkel, Atakum’un turizm potansiyelini aktif kullanacaklarını dile getirdi.

"Ulaşılamayan Bir Başkan Olmayacağım"
Bir Atakumlu olarak kentin sorunlarını yakından bildiğini ifade eden Serhat Türkel, yönetim tarzına ilişkin şu açıklamada bulundu: "Esnafımızın zor durumda olduğunun farkındayız. Atakumlu esnafın rahat bir nefes alması için belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da sizlerin arasında olmaya devam edeceğim. Kapısı kapalı, ulaşılamayan bir başkan olmayacağım."
Esnafın Sorunları Yerinde İncelendi
Ali Gaffar Okkan Caddesi üzerindeki işletmeleri tek tek ziyaret eden Türkel, ulaşımdan çevre düzenlemesine kadar esnafın belediyeden beklentilerini not aldı. Türkel, Atakum’u daha yaşanabilir ve ekonomik açıdan canlı bir kent haline getirmek için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.






