Gün boyu süren geleneksel çocuk oyunları, atölyeler, tiyatro gösterileri ve meddah ile Hacivat-Karagöz gösterileri, her yaştan vatandaşa keyifli anlar sunuyor.
Saliha Erdim ve Hayati İnanç Samsunlularla Buluşuyor
Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Sohbetleri kapsamında alanında önemli isimleri Samsunlularla buluşturmayı sürdürüyor. Bu hafta 23 Mart Pazar akşamı Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim, 24 Mart Pazartesi ise Yazar Hayati İnanç, Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan etkinlik alanında söyleşi gerçekleştirecek.
Teravih namazı sonrası düzenlenecek söyleşilerde Erdim ve İnanç, dinleyicilere bilgi ve tecrübelerini aktarırken, keyifli bir sohbet ortamı sunacak. Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca kültürel ve sanatsal etkinliklerle vatandaşlara dolu dolu bir program sunmaya devam edecek.