Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, göreve geldiği günden bu yana Kavak’a verdiği destek ve ilçedeki çalışmalara gösterdiği ilgiyle Kavaklıların gönlünde ayrı bir yer edindi. Her fırsatta Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile bir araya gelen Demir, ilçenin sorunlarını yakından takip ederek çözüm üretiyor.
“Kavak’ın ve Kavaklıların bendeki yeri ayrı ve özeldir” sözleriyle ilçeye olan sevgisini sık sık dile getiren Başkan Demir, sadece Kavak’ta yaşayanların değil, Türkiye’nin dört bir yanında ikamet eden yüzbinlerce Kavaklının da takdirini topladı.
Yol ve Su Sorunlarına Çözüm
Kavaklı vatandaşlar, Mustafa Demir’in göreve gelmesinin ardından ilçenin en önemli sorunlarından biri olan yol problemine el atarak mahalle ve köy ulaşımında büyük kolaylık sağladığını belirtti. Ayrıca içme suyu sorununu çözmek için bölgede yoğun bir çalışma yürütüldüğünü ifade ettiler.
Başkan Demir’in, İbrahim Sarıcaoğlu ile uyum içinde çalışarak Kavak’ın çehresini değiştirdiğini söyleyen vatandaşlar, “Başkanımız makamında oturup talimat vermek yerine sık sık ilçemize geliyor, köylerdeki sorunları yerinde takip ediyor. Yol ve su konularında önemli adımlar attı. Önümüzdeki seçimlere kadar Kavak’ın tüm temel ihtiyaçlarının çözüleceğine inanıyoruz” dediler.
Kavaklılardan Teşekkür
Kavaklı vatandaşlar, Mustafa Demir’in ilçeye olan yakın ilgisinden memnun olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’i hemşerimiz olarak görüyor ve her daim yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. İlçemize verdiği destek ve hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.”





