26 Şubat 2023 Pazar günü televizyon başında hem manevi huzur bulmak hem de sevdiği yapımları takip etmek isteyen izleyiciler, Atv yayın akışı detaylarını araştırmaya başladı. "Bugün Atv'de hangi programlar var?" ve "Kim Milyoner Olmak İster bugün yayınlanacak mı?" soruları, hafta sonunun finalinde ekran takibi yapanların ana gündem maddesi oldu. Atv, Pazar mesaisine sabahın ilk ışıklarından itibaren güncel haberler ve dini sohbet programlarıyla başlıyor.
Gündüz Kuşağında Maneviyat ve Dizi Maratonu
Atv güne saat 07:30'da haftanın öne çıkan gelişmelerini ekrana taşıyan ATV'de Hafta Sonu bülteniyle başlıyor. Sabah kuşağında saat 10:00'da dini soruların yanıtlandığı Nihat Hatipoğlu ile Kur'an ve Sünnet izleyiciyle buluşurken; hemen ardından saat 11:30'da dizi dünyasından kulis bilgilerinin paylaşıldığı Dizi TV yayında olacak. Öğle saatlerinden itibaren ise hafta içi kaçırılan dizilerin maratonu başlıyor; saat 12:15'te Bir Küçük Gün Işığı, saat 14:10'da Aldatmak ve saat 16:45'te Kardeşlerim dizilerinin tekrar bölümleri ekranlara gelecek.
Akşam Kuşağında Heyecan ve Bilgi: Ateş Kuşları
Günün tüm sıcak gelişmeleri saat 19:00'da ATV Ana Haber bülteninde aktarıldıktan sonra, saat 20:00'de haftanın dikkat çeken yapımı Ateş Kuşları tekrar bölümüyle (özel bölüm) izleyici karşısına çıkacak. Milyonları derinden etkileyen "Köksüzler"in hikayesinin ardından, saat 22:30'da dünyanın en çok kazandıran bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümleriyle/kolaj bölümleriyle heyecanı zirveye taşıyacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise sevilen yapımların tekrarlarıyla yayın akışı tamamlanacak.
Atv 26 Şubat 2023 Pazar Yayın Akış Listesi
07:30 – ATV'de Hafta Sonu (Canlı)
10:00 – Nihat Hatipoğlu ile Kur'an ve Sünnet (Canlı)
11:30 – Dizi TV (Magazin)
12:15 – Bir Küçük Gün Işığı (Dizi - Tekrar)
14:10 – Aldatmak (Dizi - Tekrar)
16:45 – Kardeşlerim (Dizi - Tekrar)
19:00 – ATV Ana Haber (Canlı)
20:00 – Ateş Kuşları (Dizi - Tekrar)
22:30 – Kim Milyoner Olmak İster (Yarışma)
00:20 – Aldatmak (Tekrar)
02:30 – Ben Bu Cihana Sığmazam (Tekrar)





