Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Teknik Direktör Bayram Bektaş hakkında sosyal medyada gündeme gelen eleştirilere yanıt verdi. Taraftarın yoğun tepkileri üzerine açıklama yapan Yıldırım, Bektaş ile görüştüğünü ve takımda yeni bir başlangıç sürecinin başladığını duyurdu.
“Korkak Futbol Samsunspor’un Kitabında Yok”
Başkan Yıldırım, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Hocamızla bir saat özel bir görüşme gerçekleştirdim. Yeni bir sayfa açtık ve pazartesi günü takım olarak yeni bir başlangıç yapacağız. Korkak futbol, Samsunspor’un kitabında yok. Ancak bize karşı oynayan her takım kapanıyor. Bu nedenle işimiz zor ama amacımız zoru başarmak.”
Taraftara Mesaj: Birlik Olma Zamanı
Yıldırım, açıklamasında taraftarların desteğinin önemine de vurgu yaparak, takımın önümüzdeki dönemde daha agresif ve sonuç odaklı bir futbol anlayışına yöneleceğini belirtti.