Samsun Büyükşehir Belediyesi, halkın huzur ve güvenliği için görev yapan Zabıta Daire Başkanlığı’nın araç filosunu güçlendirdi. Bandırma Vapuru’nda düzenlenen törenle hizmete alınan 20 yeni araç, zabıta teşkilatının çalışmalarına önemli katkı sağlayacak.
Zabıta Daire Başkanlığı, 205 personel ile Samsun genelinde vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşayabilmesi için görev yapıyor. Eğitimli ve donanımlı kadrosuyla sahada aktif olarak çalışan zabıta ekipleri, yeni araçlarla birlikte daha hızlı ve etkin hizmet verecek.

Törende konuşan Zabıta Daire Başkanı Abdülkadir Dizman, “Görev alanlarımızda huzur ve düzeni sağlamak, vatandaşa sevgi, hoşgörü ve güleryüzle hizmet etmek için çalışıyoruz. Sahada güçlü ekipmanlarla hizmet vermek bizim için çok önemli. Bu noktada Başkanımız Mustafa Demir’in desteğiyle Samsun’a daha iyi hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, “Zabıta bizim halka açılan penceremizdir. Yenilenen araçlarımız sayesinde ekiplerimizin daha hızlı ve kaliteli hizmet sunacağına inanıyorum. Vatandaşlarımızın huzuru ve kamu düzeninin korunması için her zaman en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Yeni araçların hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kurumsal yapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlarına devam ederek, zabıta hizmetlerinin daha etkin ve modern bir şekilde yürütülmesini amaçlıyor.







