10 Kasım 2021 Çarşamba akşamı Aydın Gün Salonu'nda sahnelenen konser, 1 bölüm olarak sunuldu. Konserin devamı ise 11 Kasım 2021 Perşembe akşamı saat 20.00’de seyirciyle buluştu.
“Son Veda – Beni Hatırlayınız” Konseri
Konser, orkestra şefi Kıvanç Tepe tarafından yönetildi ve Fahir Atakoğlu'nun “Live in İstanbul” albümündeki eserlerinden uyarlanan müziklerle hayat buldu. Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını anlatan bu özel konserde piyano sanatçısı Onur Ermez ve ney sanatçısı Ercan Irmak konuk solistler olarak yer aldı. Konserde, koro sanatçısı Eda Bingöl Gürkan da solist olarak sahne aldı.
Konserde Rol Alan İsimler
Metni Cennet Türker’e, rejisi ise Şahan Gürkan’a ait olan konserin anlatıcı ve solistleri Leyla Ceren Koç ve Şahan Gürkan oldu. Mustafa Kemal Atatürk’ü Ali Murat Erengül, Zübeyde Hanım’ı İpek İncekaş, Fikriye Hanım’ı ise Leyla Ceren Koç canlandırdı.
Koro şefliğini Raushan Baigulakova’nın üstlendiği konserin başkemancısı Dilara Tanrıverdi Doğan'dı.
Biletler
“Son Veda – Beni Hatırlayınız” konserinin biletleri, biletinial.com internet sitesinden ve Samsun Devlet Opera ve Balesi gişesinden temin edilebiliyordu.